Smart RouTime e-Coaching Program

Alhamdulillah, setelah hampir setahun bertungkus lumus saya menyiapkan dan melengkapkan modul Smart RouTime  e-Coaching Program, akhirnya siap juga. Hanya kepada Allah dipanjatkan rasa syukur.

Saya tahu dan faham benar perasaan wanita yang sudah berkahwin, mahu cemerlang mengurus rumah tangga dan pada masa yang sama mahu capai impian sendiri. Ramai yang terpaksa korbankan impian diri sendiri atas alasan mahu beri tumpuan kepada anak-anak dan keluarga.

Saya juga pernah berperasaan begitu. Hampir mahu dilupakan segalanya!

Namun, terdetik juga difikiran, “Apakah disana tiada caranya, untuk kita capai apa yang diimpikan, pada masa yang sama mengurus rumah tangga dan anak-anak dengan cemerlang?”

Maka saya telah berusaha mencari jawapan bagi segala persoalan demi persoalan yang bermain di fikiran.

Ya! Ada caranya, insyaAllah dengan ilmu dan tindakan yang betul, akan membuahkan hasil seperti yang kita impikan!

Sebagaimana saya telah lalui dan rasainya, saya berniat mahu membantu insan lain yang turut berhadapan perkara yang sama. Semoga ia dikira satu kebaikan untuk saya.

Justeru, saya ingin menjemput puan untuk mempelajari segala teknik, strategi, rahsia dan formula bagi mencapai keseimbangan diri dan keluarga melalui Program Online “Smart RouTime e-Coaching Program”.

Jangan lupa untuk dapatkan Coupon Code Istimewa Sempena Pelancaran “Smart RouTime e-Coaching Program” tidak lama lagi! Sila daftarkan nama dan email untuk dapatkan Coupon Code Sekarang!

Ingin sertai e-coaching? Dapatkan Coupon Code Sekarang sebelum terlambat! Sila klik link dibawah untuk dapatkan Coupon Code!

Dapatkan Coupon Code!

Dapatkan Email dan Tip-tip dari Smart Superwoman Percuma!

Daftar sekarang dan terima emel berkaitan SmartSuperwoman.com terus ke inbox anda!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

*Kami juga membenci spam. Emel anda selamat bersama kami. Anda boleh berhenti langgan bila-bila masa sahaja.

Mardiana Mat Ishak

Mardiana Mat Ishak

Mardiana Mat Ishak merupakan Mantan Pensyarah UIAM, Penulis, Woman's Work Life Balance Coach, Trainer, dan Speaker. Beliau sangat aktif menulis di blog, artikel dan buku tentang Cinta dan Perkahwinan, Wanita dan Kerjaya, Rumahtangga, dan Anak-anak. Antara buku tulisan beliau "Bahagianya Menjadi Pengantin Sepanjang Masa", "Superwoman", "Dahsyatnya Doa Isteri", "Tuhan, Tempahkan Untukku Mahligai di Syurga", "20 Tips, Tricks & Truth for Master Ph.D Mommy & Graduate Before Time" (Free Ebook) dan terbaru ebook "Design Your RouTime in 2 Days". Kini beliau membuat e-Coaching untuk wanita yang mahu mempelajari Pelbagai Strategi, Formula, Teknik, Taktik dan Tip yang Sistematik, Praktikal & Produktif dalam mengurus rumahtangga dan kerjaya A-Z di SmartSuperwoman.com untuk menjadi wanita yang lebih produktif!.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.